Otse põhisisu juurde

Oktoober

 Sarjad 

The Crown (4. hooaeg)
Ma mõtlen, et põhjus, miks see seriaal auhindu võidab, on viimistletus. Detailideni viimistletus ja detailide viimistletus võiks öelda. Vaatad seda kuningannat ja saad aru, et jah, see näitleja pole päriselt kuninganna, aga need mingid väiksed asjad, mida ta teeb, lubavad mul soovi korral uskuda, et ta on. (Teiste osatäitjatega sama.) Ühtlasi Tobias Menzies, kes prints Philipit mängib, on näitlejana atraktiivne, isegi kui ta kaadris olles nähtavalt midagi ei tee ega ütle.

This way up (2. hooaeg)
Naisest, kes on närvivapustuse tõttu mõnda aega rahustavas asutuses toibumas olnud ja pöördub tagasi tavaellu. Natuke nagu Fleabag. (Ka vaatamine võtab sama vähe aega - praegu on olemas 12 kusagil 20-minutilist osa.) Siin mängib ka Tobias Menzies. 

Peategelane Aine

Sex Education (3. hooaeg)
Teate neid tänapäeva sarju, kus põhimõtteliselt iga tegelane esindab mingit vähemusgruppi? Need mõjuvad tihti pingutatuna, kvooditäitmisena. Aga Sex Education on sihuke seriaal, mis mõjub loomulikuna. Saadki aru, et kui võtta 10 suvalist inimest, siis neil kõigil on mingi teema. Mitte ei pea alustama sellest, et leida inimesed, kellel on mingi teema ja siis moodustama neist kümnest gruppi. Maitea, on see arusaadav mõte? Ühtlasi see on hea komöödia (see kõige raskemini teostatav žanr). 


Filmid

Bombshell
Tõsieluline lugu sellest, kuidas Fox Newsi juht ahistamise eest vahele võeti. Kuulsaid näitlejaid mängib siin, aga seda, milline neist on Charlize Theron, on küll raske kindlaks teha. 

Los Bando
Lastefilm (noortefilm?) bändist nimega Los Bando Immortale. Žanrilt vist ka roadtrip-film (teekonnafilm?). Niuke nunnu ja lihtsakoeline.

Nemad teevadki bändi

Pettson ja Findus. Maailma parimad jõulud
Kena, armas. Vaatasin ära, läksin piparkooke ostma.

Käsilased ; Mina, supervaras ; Mina, supervaras 2 ; Mina, supervaras 3
Sihukesed, nagu ootasin, et nad on. Kohati niukest lolli nalja, mille peale naerda ja kohati nunnu ka ja.


Raamatud

The revolving door of life 

Dressed for war

Beautiful world, where are you

Tunnid

Neljapäevane mõrvaklubi

Tüdruk, kes sinust maha jäi

Väike Prantsuse külalismaja


Kommentaarid