Otse põhisisu juurde

Katie van Ark "The boy next door"

Juba ammu tahan lugeda mõnda head spordidraama raamatut. Proovisin aasta alguses Mihkel Tiksi "Korvpalliromaaniga", ei läinud üldse käima ja jäi pooleli. Nüüd vaatasin, et lugu iluuisutajatest võiks ju vähemalt iluuisutamise tõttu tore olla, kui ka muust sisust suurt ei oodanud. 

Otse välja öeldes oli see kõige halvem raamat, mida viimaste aastate jooksul lugenud olen. Ütleme niimoodi viimase viisaastaku jooksul. Sellel olnuks nagu selgroovigastus - lehekülgi ja lehekülgi juttu, aga lugu lihtsalt ei püsinud püsti. Mingi arusaamatu draama koos sama arusaamatute tegelastega. Vahepeal meenutas fan fictionit, mida peatükk peatüki haaval kirjutatakse ja avaldatakse ja võimalikult pikaks venitatakse. (Aga tuleb tõdeda, et mõnikord on asjade fan fictioniga võrdlemine fan fictioni solvamine.)

Üks asi mulle meeldis siiski. Ühe noormehe põhinali oli see, et ta varastas ära treeneri kabineti ukse. Korduvalt. See oli naljakas.

Aga siiski, selle raamatu asemel soovitan tõelist iluuisutamist. Lisaks sellele, et on ilus, on ka hariv. Väga hea koht, kust (klassikalise) muusika katkeid kuulda ja uusi lemmikuid leida.

Eva-Lotta Kiibuse selle hooaja vabakava on filmimuusikapõhine. 

Ühtlasi, kuldne kleit olümpiahooajal on tubli lähenemine.

Näe, juba unustatud see raamat.

Kommentaarid