Otse põhisisu juurde

Juuli

Filmid 

Umbes 15 aastat tagasi olin näinud, tollal oli mõjuvam. Hea lugu muidu. Tegevus käib Ida-Saksamaal ja teemaks on nuhkimine ühe (mitte eriti riigitruu?) näitekirjaniku järele. Tegelikult muidugi, nagu sellistes filmides ikka, on teemaks inimlik suurus. Võõrkeelse filmi Oscari võitja 

Ka olin kunagi näinud. Tugevad küljed on kaunid Iirimaa vaated (sest seal toimub tegevus) ja Matthew Goode'i karakter ja näitlemine. Amy Adamsi tegelaskuju veits üle keeratud (aga see on vist ka eesmärk). Romantiline komöödia. Vaadata siis, kui midagi kerget ja naljakat tahta.

Oh, suurepärane! Sarnaneb Howards Endiga (ilmselt alusmaterjali sama autori tõttu). Võimalik näha 35 aastat nooremat Helena Bonham Carterit, Maggie Smithi, Daniel Day-Lewist, Judi Denchi. Sisu on selline, et ega ülitihti midagi juhtu, aga küll on tore vaadata. Ja kui esmakordselt Firenzesse minna, tuleb võtta hea vaatega tuba. 

Helena Bonham Carter ja Maggie Smith

Veel üks lugu sellest, kuidas igal inimesel, kes II maailmasõja ajal elas, on sellega oma lugu. Mitu tuttavat näitlejat (sh Downton Abbey vilistlased). Võluv ja ilusate loodusvaadetega, aga sisult mitte liiga eriline.

Pildil ka kuulus pirukas

Sisu poolest meh, kannatas vaadata. Aga nii paljud ja nii jubedad vägivallastseenid pole minu rida.

Forgetting Sarah Marshall
Sattusin telekast vaatama ja mõtlesin, et hakkan vaatama halba komöödiat, aga tegelikult oli vist pigem hea komöödia isegi. Rohkem mõtet polnudki. Komöödia. Hästi säilinud ka, juba 2008. aastal tehtud.


Raamatud

Hämarad alleed

Pipi Pikksukk

Päikseline veranda

Jumalik märk

Näpatud tunnid

Üksilduse lõpp

Flanagansi hotelli sari

Kuhu ta läks

Halloweenipuu

Kommentaarid