Otse põhisisu juurde

Raamatubingo 2021

 

Peale vajutades läheb suuremaks

Sain jälle kõik ruudud roheliseks. Sedakorda küll niimoodi, et kusagil novembrist peale valisin teadlikult raamatuid, mis tolleks hetkeks veel tühjadesse ruutudesse sobiksid. 

Kõige viimasena sain täidetud ruudu "Raamat raamatutest/lugemisest". Kui säärase ruudu bingosse sisse panin, oli mul tegelikult üks kindel raamat mõttes, aga ei olnud õiget hetke seda lugeda, nõnda piirdusin ühe üsna kehvakese looga. 

Üllatavalt raske oli täita ka ruutu "21. raamat suvalisest kohast, kus on palju raamatuid järjest". Pole raske leida kohta, kus on palju füüsilisi raamatuid järjest, aga iga kord, kui mõne riiuli juures 21-ni lugesin, tuli mingi niuke asi, mida ikka üldse ei tahtnud (5 lausega lastekas või taimedega riide värvimise õpetus). Lõpuks tulin selle peale, et nimekirjad on ju ka kohad, kus on palju raamatuid järjest. Sedakaudu õnnestus läbi lugeda teos, mis oli teisest žanrist kui mul tavaks. 

Ruut "Ilmunud 1930ndatel" on tärniga, sest Turgenevi "Isad ja pojad" ei esmailmunud 1930ndatel, küll aga ilmus see konkreetne väljaanne, mida mina lugesin.  

Kõige halvem raamat, mis siin kirjas, täitis ruudu "Raamat spordist/tegelane sportlane". "The boy next door" oli ikka tõesti raamatu nime vaevu väärt. 

Meeldivamad raamatud olid aga "Jelgava 94" (lõbus), "Parunid, eestlased ja enamlased" (ajaloohuvilisele), "November" (kaunishingele), "Neljapäevane mõrvaklubi" (muhe), "Someday we'll tell each other everything" (pingeline), "Fangirl" (tubli noortekas), "Tunnid" (palju vähestes sõnades), "Norwegian wood" (jääb kummitama), "Janu on kõikel üks" (luulesõbrale).

Kommentaarid