Otse põhisisu juurde

Laulukarussell käib

Mingi kummalise juhuse läbi veendusin ühel päeval, et selle laulu algus on mul endiselt täiesti peas, kuigi pole kunagi mingi ülisuur fänn isegi olnud. All Saints, muidugi, oli ikka ägedam kui mõned muud naistebändid.

Teemaga Briti saartel olles tuleb mainida, et sealset päritolu inimestel on näitlejageeni tihtipeale rohkem kui nende sama keelt rääkivatel Atlandi-tagustel sõpradel. See on umbes nagu see, et igast ägedad lauljad, keda terve elu oled ameeriklasteks pidanud, on tegelikult kanadalased. No hate intended.

Jah, ja muusikast rääkides, ükspäev mõtlesin sellele, et muusika juures on kõige olulisem muusika ise ja see, mis tunde see minus tekitab. Ehk siis mind eriti ei huvita, kes see laulja seal on või laulu autor või milline video on. Ehk kuulama hakates vaatan korra kusagilt, et ahah, siukese nimega inimene ja näe, Londonis laulab, aga siuke üldine muusikatrivia nagu millegipärast ei tõmba. Kui muidugi on mingi eriti hullultäge tüüp...või kui on eriti enneolematud videod... Kahju muidugi sellisest tendentsist, kindlasti oleks huvitavad teadmised.

Eile Sporcle'is hullates lahendasin mingit anagrammidega mõistatust. Lapsepõlv tuli meelde, ristsõnavihikutes olid alati ka need. Igal juhul hakkasin naljaviluks siis mõningatest nimedest ise anagramme tegema. Mind tabas kahjutunne, et lugupeetud elukaaslase perekonnanimes pole ühe t asemel u, sest muidu saaks tema nimest täpselt Tuhkatriinu kokku. See-eest leidsin, et kõrvaltoas vildib Iiri lumekask N, kirjanurga kommentaatorite hulgas aga figureerivad Piia T. Jumal ja Raili I. Kass, nagu ka Mr. Mairüü ja EÜE EL-türm (see on EÜE euronõutele vastav vangla, niisiis). Minu isiklik lemmikleid: K.Autoaknad, ka kohatine sõnavõtja.
Jah, sellega ma eile öösel liiga hilja tegelesingi.

Alla kirjutanud K.K. Aasakiisu aka A. Kausikikas*

*(kas vett täis kausis oleval kikkal on potentsiaali mingil hetkel olla uppund kukk?)

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Rohkem unetuid öid, seltsimees uppund kukk:)
Lugupidamisega
EÜE EL-türm