Otse põhisisu juurde

Kevadbingo

Näe, mai ka läbi. Panen siia salvestamise mõttes linnaraamatukogu kevadbingo. Tervelt 2 rida sain täis. (Pilt läheb peale vajutades suuremaks ma loodan.)

Peab ütlema, et mõned väljad jätsid tõlgendusvõimalusi. Polnud kindel, mida täpselt oli mõeldud. Näiteks keset ruudustikku olev Spring cleaning. Ma panin sinna niukese raamatu, mille võiks kevadkoristuse käigus välja visata. Või Moodread. Ilmselt mitmetähenduslik, aga ma panin raamatu, mida lugedes tundsin ajastu meeleolu ("Starter for 10" puhul 1980ndate hõng kõigi oma Kate Bushi kuulamistega). 

Booktok on ka minu jaoks isikliku kogemuse mõttes võõras, aga eeldasin, et seal soovitatakse sarnaseid asju kui Booktube'is (ehk palju igasuguseid hittraamatuid). 

Mõtlen, et selles esimeses vertikaalreas, mille täis sain, on kõik isegi täitsa niukesed raamatud, mida võiks lugemiseks soovitada. Väga suuri ja levinud sõnu täis pealkirjad ka. SUUR ja MUUSIKA ja ARMASTUS. TUUL on ka üsna märkimisväärne nähtus tänasest ilmast lähtudes.

Aga luule ja Dublini kirjandusauhinna ruut jäid tühjaks. Kes seal Dublini auhinna nimekirjas on siis. Selle aasta nimekirjas on päris mitu masendava sisuga lugu tundub. Helgemaid lugusid saab ruutudest Flowers ja New author.

Kommentaarid