Otse põhisisu juurde

Juuuuubel

Nädala eest tähistas Truffe kirjanurk oma 10.sünnipäeva. Sel puhul sai ta uhke märgi rinda (vt parempoolsest tulbast). Lisaks koostasin allpool oleva pildikese, mis sisaldab ühte mõtet iga täitunud aasta jaanuarikuust. (Kes tahab suuremat ja teravamat pilti, saab pildi peale vajutada.)


Mis teema on arooniatega? Aroonia, see on midagi sõnulseletamatut. Midagi sellist, mida polegi mõtet öelda. Aga kui see öeldud saab (ja küll on suur soov, et saaks), siis on ütlejal hea meel ja lugejal/kuuljal naeratamapanev aroonia mekk suus. Eriti aroonilise jutu puhul läheb keel lillaks ja tekib tunne, nagu oleks mingeid kahtlaseid marju söönud - pea sumiseb, kulmud kerkivad ja hääl hakkab üles-alla jõnksuma. Aroonia on nagu õnn- see pole eesmärk vaid eluviis!

Kommentaarid

Mailit ütles …
Palju õnne! Kas 19. jaanuaril tegid selles blogis oma esimese postituse?
Kui vanaks eelmine blogi elas?
Anonüümne ütles …
"Neiu, teil on julget pealehakkamist! A’ miks ka mitte! Noorus... usk enesesse... Noh, tubli! Kui raskeks läheb – toetame. Igatahes!"

Palju õnne! Siia on öösiti hea tulla lugema.

tk.
Truffe ütles …
Mkm. Tegelikult tegin 12.jaanuaril 2006 esimese postituse Truffe kirjanurga nimelises blogis. Tollal oli see jah mitte blogspotis vaid mis too eelmine koht oligi. Aga kui blogspotti kolisin, siis tõin kõik vanad postitused ka siia kaasa. Nii et varem kui jaanuaris 2006 pole kusagil midagi olnud.
Truffe ütles …
Hm...see "Neiu, teil on julget pealehakkamist..." on "Mehed ei nuta" või midagi sellist?

Õnnitluste eest tänan! Ja hea kuulda, et sa oled ikka veel öökull. Mina olen 8st 5ni tööpäevade poolt päris ära rikutud, südaööni üleval olla on ka kunsttükk.
meRilin K ütles …
"Aroonia, see on midagi sõnulseletamatut. Midagi sellist, mida polegi mõtet celda." oleks järgmise juubelipostituse sildi teksti kandidaat, mu meeleest.
Truffe ütles …
Oleks. Kuid kui see on aroonia, on seda siis mõtet öelda? :D
Mailit ütles …
Aroonialt libises mu mõte kohe "mustikasse ***" ... ha-haa :D
Truffe ütles …
Ühed mustad mõlemad :D