Otse põhisisu juurde

Statistika

Kui palju langeb siinsete televaatajate arvamus kokku Eurovisioni vaatajate üldise arvamusega? Teadasaamiseks andsime hindeid eurohittidele ja võrdlesime oma tulemust sellega, mis tegelikult juhtus.

I poolfinaal: hindajaid 3, keskmine vanus 25,33(3). 10-st finaali pääsenust oli meie top 10-s olemas 7 laulu (aga meie kaks lemmikuimat ei saanud kuhugi).

II poolfinaal: hindajaid 2, keskmine vanus 25. Finaali pääsenuist oli meie top 10-s 7 laulu (sh Otile puntke ei andnud).

Finaal: hindajaid 9, keskmine vanus ~25. Nagu Eurovisioni puhul ikka, andis mõni punkte laulu, mõni ilusa kleidi eest, mõni lihtsalt läbi une- saigi kokku hea kompott. (Seekord küll ilma kirssideta ma kardan.) Siin läks 4 lugu meie top 10-st üldisega kokku (+Ott, kellele taas punkte ei andnud, aga Eesti poolt ikka oled ju).

Kokkuvõttes pole paha, jees? Aga lood ise olid ju suht jamad enamasti. Ühtegi sihukest küll polnud, mida nüüd veel YT'i kuulama läheks vms. Kummitab küll nii mõnigi veel. Selle üle, et võiduloo lauljast õudusunenägusid pole näinud, on hea meel.

Kommentaarid