Otse põhisisu juurde

Mingi lame pealkiri, mis sisaldab sõna "igavik"

Niisiis. Käisin eile Twilighti-loo neljandat osa vaatamas. Esimesel Tartus linastumise päeval, sest osa huvist oli teada saada, kes veel kohe esimesel päeval vaatamas on. Tuleb tõdeda, et sain üllatuse osaliseks. Ootasin teismeliste tšikkide horde, aga nägin suures osas endavanuseid (+/- mõni aasta) inimesi, kelle hulgas oli päris suur hulk meesterahvaid. Huvitavaim leid oli üks keskealine paar. Võib-olla olengi selle sarja vaatajaskonda valesti hinnanud või siis need teismeliste tšikkide hordid käisid kahel päevasel seansil juba ära.

Kuid filmist endast. Läksin ootusega, et tegemist on taaskord nii halva teosega, et see asja naeruväärseks (loe:seega humoorikaks) muudab, aga suht suur osa filmist oli lihtsalt siuke...meh. Peakangelanna (vali ise, kas paned jutumärgid ümber või ei pane) kehastaja oli harjumuspäraselt halb, sisu oli harjumuspäraselt halb ja polnud isegi eriti naljakas. Lõpus, kui asjad juba finaali poole liikusid, läks küll veidi humooririkkamaks, sest ometi selline draama ju. Klišeesid ja ettearvatavust jätkus terve filmi ajaks, kui kasvõi viimasegi stseeni peale mõelda.

Nii et jah, mulle tundub, et see film oli umbes nagu neljas raamatki: kulunud, punnitatud, lihtsalt igav ja kui sisule mõtlema hakata siis täiesti haige. Seega soovitan endiselt kolmanda osa filmi, sest seal saab ikka korralikku halva filmi nalja ka.

Kommentaarid