Otse põhisisu juurde

# 583

Vaatasin ka toda pulma ja mõte läks pidevalt sellele, kui kohutav oleks abielluda nii, et kogu maailm seda vaadata saab. Iik. Lihtsalt iik. Ja lisaks muidugi (suure tõenäosusega) hirmus väsitav tramburai (tervitamised, lehvitamised, kontserdilaadsed jms) sinna otsa. Aga eks ole inimesi, kes on sellega rohkem harjunud. Ja mida muud üle jääbki kui harjuda- kui muuta ei saa, siis võta asjast parim, kah hea põhimõte.

Romantikanoodiga kõrvalepõige: mulle meeldib, kuidas antud üritus tõestab, et ole kes oled, ikka võid saada selle, keda sina tahad. Tolle printsessi poolt vaadatuna just. Sest praegu on meil ju tänapäev, ja tänapäev on selles mõttes parem kui mõni eelnev päev.

Muidugi on sellest perekonnast rääkides MotD nagu varnast võtta. Hea, et Rootsis ei ela, muidu näeks seda soppa, mida ajakirjandus tema kohta ilmselt avaldab. (Ei saa muidugi eitada, et ma vahepeal Skandinaavia ajakirjandusel silma peal ei hoia...oda, kolm eitust on nüüd. Lühidalt: vahepeal vaatan Rootsi ja Norra ajalehti jms.) Inimesi distantsilt vaadata on mõnikord parem. Lisaks tuleb mälusopist meelde ühe (kunagise? varjusurmas?) Eesti erakonna plaan antud noormehega. Heheh. Ja kui juba tänapäevast juttu oli, siis olgu ka vastav pilt(pärineb siit). Prints tuleb neil päevil pigem ralliauto kui valge hobusega.

Kommentaarid