Otse põhisisu juurde

Enam ma ei ole eriline #2

...ehk et nüüd on peale kino ka pulmas käidud. Valge kleit, jah-sõnad ja süldibänd kuuldud, tahaks tähelepanu juhtida hoopis sellele, et sügis on kõige parem pulmitamise aastaaeg. Ilus värviline, mis tol päeval reeglina domineeriva valgega sobib. Lisaks on nagunii oodatav, et sügisel vihma sajab, seega pole kellegi päev sellepärast rikutud. Suvel ootaksid kõik päikest ja vihm oleks tunduvalt suurem probleem. Ja lisaks, nagu teisedki ütlesid, pole vihm halb enne, vaid peseb just kõik halva maha.
Mis puutub pulmades alati hästi näha olevatesse paaridesse, siis neid on erinevaid. Mõned on nii loogilised ja armsad koos, et sa tead, et nad jäävad. Mõned on pidevalt karvupidi koos, aga ka nende puhul tead, et nad jäävad. Jee või midagi selle peale.
Muidu on kodus endiselt samad lõhnad : kombinaat, lahkuvad lehed ja ajalooõpetaja õunapuud. Viimased ripuvad muide ahvatlevalt üle aia, aga on õnneks nii punased, et jätavad hapu mulje;)
Tulles Tartusse bussiga, mis sõidab alla kahe tunni, on võimalik terve tee minuteid lugedes mööda saata, lisaks vahepeal viitadelt saadava info põhjal bussi kiirust arvestades.

Kommentaarid

Mailit ütles …
Mul ka kaks kursakaaslast abiellusid nüüd septembris. Aga ise vist ikka sellisel ajal ei teeks... :P