Otse põhisisu juurde

Suvi

Vist hakkan nüüd veidi heietama. Lihtsalt hoiatan ette onju.
Kui mingi hetk tundus, et suvi oleks nagu väga lühike olnud (võttes endale julguse ta praegu lõppenuks lugeda. Aga see on pigem antud kirjutise iseloomust mitte minu soovist tulenev idee), tegin temast väikese kokkuvõtte. Väike kujunes suuremaks ja suvi kujunes pikemaks.

Juuni tõi kõige armsama unise kassi ja kurbuse, mida endalegi ootamatult kuidagi väga tõeliselt tundsin, kolimise, esimese korra Emajões, öise Supilinna-rännaku ja kummalise jaanipäeva, ausad ülestunnistused ja nendega kaasnenud parema meeleolu, hunnikute kaupa "Seksi ja linna", tegelastega kohatist samastumist ja väljendite ülevõtmist (Oh, come ON!).

Juulis oli laulupidu. Laulupidu on laulupidu, nagu varemgi öeldud, raske kommenteerida. Olles saanud külmkapi, sai asjad sinna halvaks minema panna, sest, olgem ausad, külmkapis hoides läheb asjadel kauem aega, et halvaks minna.Ühel õhtul naersin nii nagu vanasti-see on tegelikult hästi suur asi. Ja Haapsalus käisin esimest korda elus. Just täna otsustasin, et mul võiks seal vanaema elada, nii hea oleks talle külla minna. Suurde külla. Haapsalu lihtsalt on suveromantikat soodustav koht.

Augustis tegin suurt kunsti, mnjah, täna panin oma surematud teosed just sahtlisse ära. Korraks tagasi Haapsalus olles tegin teoks oma elu parima ujumaskäigu : öine Paralepa rand, loojunud päikese kerge kuma ja selle peegeldus vee peal, peegelsile lainetus ja mina üksi vees.Vuahh. Tunne, et sa räägid üsna tuttava inimesega PÄRISELT alles ...(ühe käe sõrmedelt mõni arv) korda, on sama oluline kui tunne, et võid mõne veidi vähem tuttava inimesega kunagi PÄRISELT rääkida. Lisaks veel mõistmine, et ehk suudakski päris oma lapsega kogu aeg tegeleda ja ei jooksekski toast minema, kui ta nutma hakkab, ning üks kummaline vein, mille mõju kestis liiga kaua.

PÄRISELT oli kontsert, kus esinesid Tõnis Mägi, Kärt Johanson ja InBoil. Genialistide Klubis. Üks eriti päriselt olnud kontsert. Koht oli selline ja aeg oli selline ja ise olin ka tol ajal selline. Ühesõnaga. Kui midagi päriselt võtta, siis ta ongi päriselt.

Kommentaarid