Otse põhisisu juurde

Kallis päevik!

Kuna ma koleda kofeiinimürgitusest tuleneva käte- ja südamevärina all kannatan, siis otsustasin sind veidi ära kasutada ja kätel klaviatuuril väriseda lasta. Ja südamel ehk selle jutu peale, mida nüüd siia kirjutama hakkan. Kui õnnestub muidugi.
Ilma mingi erilise põhjuseta magasin täna umbes 12 tundi. Ja ärgates ei olnud enam sugugi üllatunud, et tuba külm on. Passisin siis jälle Merilini läpakaga teki all ja lugesin internetti(tegelikult on see isegi hea, nii saab minu tolmust vaevatud arvuti natuke puhata ja niisama tolmu koguda).Lugesin üht ja teist üllatavat inimeste kohta.
Õue minnes nägin sedasama ilusat sügist, mis seal eilegi oli. Lisaks küsis üks onu teed(ei saanudki aru lõpuks mille juurde, ilmselt ikkagi ühikate) ja kiitis mu kampsunit, olla ilusate värvidega. Kui mõtlema hakata, siis on ta juba vähemalt väga mitmes inimene, kes selle kampsuni kohta positiivse märkuse teeb. Jee. Kuperjanovi kaltsud, mis muud.
Ostsin poest Eesti Ekspressi, kus sees on koolide edetabel. See iga-aastane ja palju kumu tekitav. Mis seal siis oli, tavalised koolid esikümnes: TIK, lütseum, HTG. reaalkool, MHG, Sütevaka, 21.kool, NRG ja paar venekeelset kooli. Siinkirjutaja kool on sel aastal veelgi positsioone loovutanud ja paikneb kohal 227 (meenutab siinkohal enda õnnist lõpetamisaastat, kui eksameid sooritas neli inimest ja kohad seetõttu kenakesti kõrgemad olid, küll see tabel on ikka reaalsust kajastav...) Ei ,aga edetabelid on siiski põnevad.
Ja nüüd, kui ma mõtlesin, et võiks oma paljukiidetud kampsiku pildi siia väljanäitusele panna, on absoluutselt kõik olemasolevad akud tühjad ja pilti teha ei saa.Mhh.

Kommentaarid