Otse põhisisu juurde

Kevade põletik

Minu kõige hiljutisem ja tulisem haigus.Väljendub selles, et kogu aeg on selline tunne nagu tahaks midagi hirmsasti, aga ei tea ise ka, mida ja seega ka ei saa seda.Natuke tegelt tean ka.Täna käisin Kathriiniga mitmesugustes poodides.Tekkis tahtmine midagi õrna ja õhulist osta, midagi heledat või lillelist...
Aga suurim sündmus oli täna see ,et lõpuks sain uusaja kontrolltöö tulemused teada.Uskumatu- üle D ei oodanud, aga C sain.Wiii!!!!!!!!!!
Homme on veel märts, plirts-plärts...Kui veelkord järgnevuse ja ringluse teema juurde tulla, siis loodan, et see, mis seni on tundunud looduse seaduspärasusena, seisma ei jää.Alati on ju ka võimalus, et mõni ringi ühendavatest ahelatest taas tugevamana esile tõuseb.Aga ring on just nii tugev, kui on tema nõrgim lüli.Ja vaat see minu ringi nõrgim lüli on küll nii nõrk, et ajlugu lausa vaikib sellest.Mõistujutt?Jah.
Oo,Raatuse ühika aken, mis on sinu vaates nii erilist, et ma siit välja vaadates alati nii teisetooniliseks muutun?:P
Teisipäeval oli pidu.Plaan oli kõvasti tantsida ja ennast üldse väga mõnusalt tunda.Aga kuidas asi lõppes?Väga ei tantsinud, oli siis asi muusikas või milleski muus.Tundus palju parem mõte kell 2 öösel hapukurki sööma hakata ja heietada sellest, miks kõik on nii nagu on.Või õigemini-miks asjad pole nii, nagu nad võiksid olla. Igal juhul oli SUUR LOLLAKAS peol ja tema naljakuse üle sai veel järgmisel päeval ka naerda:)
Väärtusliku teadaandena tuleb lisada, et teatava testi põhjal on minu ideaalseks ajastuks 20.sajandi algus.Couldn't say it better.

Kommentaarid