Otse põhisisu juurde

Sünnipäev

Alati unustan ära, aga seekord ometi oli meeles, et täna on Truffe kirjanurga sünnipäev.
Eks see blogindus ole natuke eilse päeva värk juba, aga mina olengi tänapäeva mõistes vanamoodne inimene. Kasutasin võimalust sünnipäeva puhul veidi statistikat teha- alloleval pildil olevate küünalde vahaosad kujutavad selle blogi postituste arve eri aastatel (leegid panin ise niisama kaunistuseks juurde, need ei tähenda midagi). Nagu näha, olen aastatega vähemjutukaks muutunud, küll aga tundub alloleva graafiku põhjal, et 2014.aasta võiks olla uue kolmaastaku algus, kus esimene aasta on jutukam kui järgmised.

Kommentaarid

Mailit ütles …
Äge ikka! Pikka iga blogile ja meile vanamoodsatele, kes seda loeme-kommenteerime! :D
Truffe ütles …
Täname-täname!
Mailit ütles …
Aga pealkiri "Imelised arooniad aastast 2006" on nagu huumori pärast lihtsalt või on sellel ka mingi tähendus? :)
Truffe ütles …
Huumor ja tähendus mõlemad. Aroonia all mõistetakse mõnedes ringkondades naljakat juttu, mille sisu on tegelikult täiesti ebaoluline.
Mailit ütles …
Ahsoo ... Sa võiksid ka kunagi teha sellise küsitluse, kus uurid, kes on su blogi lugejad - saad teada keskmise vanuse, kas ta loeb peale sinu blogi veel mingit blogi jne ... Või oled sa sellise küsitluse juba kunagi teinud?
Truffe ütles …
Midagi sellist on jah kunagi olnud. Täpsemalt novembris 2011. Selle tulemused on siin: http://truffekirjanurk.blogspot.com/2011/11/veel-laadast.html