Otse põhisisu juurde

Siga läheb sõjaväkke

Kirss.Net - Elu magusaimast küljest

Flegmaatik on rahulik, alati tasakaalukas, visa ja püüdlik töömees. Tal on kerge jääda rahulikuks isegi rasketes elusituatsioonides. Teda on raske naerma ajada, vihastada või kurvastada. Miimika on napp, tundmused avalduvad vaoshoitult, liigutused ja kõne on aeglased. Tal on kerge valitseda oma meeleolusid, rangelt kinni pidada väljakujunenud olukorrast ja töösüsteemist. Ta on soliidne, ei raiska jõudu asjata. Ta on kannatlik, vastupidav ja ennast valitsev. Arvestades jõudu, viib ta alustatu lõpule, kuid ta vajab hoovõtuks aega.

Kõlab lausa nagu ideaalinimene, ei? Igal juhul on see minu mäletamist mööda esimene kord, kui ma temperamenditesti tulemuseks melanhoolikut ei saa.

Muus osas tuli praegu suvalise näpuveaga seoses idee, et kui peaksin kunagi tahtma mingit vingumise ja õiendamise blogi teha, siis selle nimi võiks olla Truffe kurjanurk.

Kommentaarid

meRilin K ütles …
irv @kurjanurk :D:D:D:D
meRilin K ütles …
ehm... mismõttes ma ka flegmaatiku sain?
Truffe ütles …
Mõistan su kurbust, minagi nutsin ennist võlts(?)melanhooliku pisaraid...
meRilin K ütles …
aga miks mitte ka karjanurk ja kerjanurk? ;-)
Truffe ütles …
Hilarioosne!

Kerjanurgas võiks ilmselt komplimente kerjata või oma arvenumbri suure ja vilkuvana üles panna, aga karjanurga osas tuleb küll pikemalt mõelda.
Truffe ütles …
Ja kui juba blogilaienduste peale mõte läks, siis võib-olla ka Truffe tordinurk. Kule see on tegelt ju hea mõte! Mul on ikka pildistajaga votokat vaja, saaks fotografeerida kõiki neid koogi-ja torditükke, mida söön. Sest seda tuleb ette.
Truffe ütles …
Oda ma teen vahekokkuvõtte:

1. Truffe kirjanurk
2. Truffe kurjanurk
3. Truffe karjanurk
4. Truffe kerjanurk
5. Truffe spordinurk
6. Truffe tordinurk

Kui need kõik ära teeks, siis peaks vist hakkama lisatööjõudu palkama, et igale poole jõuda...
meRilin K ütles …
pildistajaga votokat? meh?

Aga osta iföön, sul ju oleks uut telefoni niikuinii vaja.. sellega saab peale helistamise ja muude vigurite veel ka päris hea kvaliteediga pilte ja videoid teha..
Truffe ütles …
Ja ennist tahtsin ma loomulikult öelda pildistajaga telefoni mitte pildistajaga fotokat...