Otse põhisisu juurde

9 tundi ja 47 minutit*

  • Päris lamp oleks, kui kirjutaks juturaamatu pealkirjaga, mis vihjab hoopis millelegi muule. "20 rooga noorele perenaisele" või "Koome sokke!"
  • Miks bussiga sõites seisab alati mu läheduses inimene, kellel on eriti rämedakõlaline köha? Tuleb mõte küll et cräääp...
  • Head nimepäeva, Auvo!
* - Aeg, mis tänasel päeval jääb päikesetõusu ja -loojangu vahele. Täpselt kuu aega tagasi oli see näiteks 7 tundi ja 15 minutit ja kuu aja pärast on 12 tundi ja 16 minutit. Tol päeval algab muuseas ka ametlik kevad.

Kommentaarid

Mailit ütles …
Meeldib see postitus. :) Selline lamp pealkiri sobiks ilmselt eriti hästi krimka kaanele, sest annaks lugejale sellist creepyt efekti. Aga minusugune hakkaks kindlasti pärast raamatu lugemist ennast poolhulluks mõtlema, et miks see pealkiri ikka selline oli, mis seos seal oli jne...ja kui siis seda seost välja ei mõtle, siis hakkaksin kirjanikku kiruma, et mis mõttega ta selle pealkirja ikka pani jne. Aga kui tegemist oleks ikka hea raamatuga, siis ma ilmselt ei kirukski eriti, vaid klassifitseeriksin ta lihtsalt heade raamatute nimekirja. Muide, "Väike prints" on minu arvates üks selline raamat, mille pealkiri mind pisut segadusse ajab.