Otse põhisisu juurde

Euroviiskudest

Tegelikult vist pole väga midagi öelda. Viskan sellegipoolest oma väikse topikese siia üles, kuigi isegi viie parima hulgast mõned pole kuigi head. Kehv aasta.

1. Itaalia - see on ju täitsa nagu päris laul. Käisin isegi veel kuulamas youtube'is täna, seda ei juhtu just iga looga.
2. Serbia - lihtsalt. Vahva stiil. Lisapunktid iseenda keeles laulmise eest.
3. Moldova - nii ägedad tüübid! Kui ma parajasti viitsiks, siis läheks vabalt nende kontserdile. Või tantsupeole :P
4. Soome - sõnad liiga suurelised, aga muu...mis mul veel ühe kitarripoisi vastu olla saaks?
5. Saksamaa- mööndustega. Keegi teine võiks seda laulu kusagil mujal laulda, siis kuulaks küll. Raadiost näiteks ka. (Sest tolle praeguse tšiki ülekeeratud aktsent, olek ja käitumine nii laval kui mujal on kuidagi ninakirtsutamist tekitav.)

Lisaks oli liiga palju imalaid suuri ideid (päästame maailma, unistame suurelt, armastus aitab kõige vastu, lähme lendame, sina oled nii eriline - no öök noh) liiga palju liiga lühikeste kleitidega naiste power-laule, liiga vähe halba nalja ja erilise pärlina laul, mis tekitas küsimuse, kas see tõesti saab võimalik olla. Saab.

Siin lõpus oleks ehk paslik ka Serbia eelmise aasta laulu mainida. Mina käin seda ikka ja jälle meeleolu kergitamise eesmärgil vaatamas. Imetabane ja uskumatu lihtsalt.

Kommentaarid

kirju lind ütles …
Esikahik on meil igal juhul sama.
Truffe ütles …
Tjah, need kaks olidki viiest pigem esiletõusvamad.