Otse põhisisu juurde

Telekodud

Toetun taas asjadele, mille keegi on juba välja mõelnud ja arvan neist midagi. Sedakorda telekodud - pähekaranud huvitavad eluruumid sellistest seriaalidest, mida vaadanud olen. Tulevad 6 tükki täiesti suvalises järjekorras.

Peytoni tuba (One Tree Hill)
Peyton on piinatud teismeline kunstnik, seetõttu ei saa ka tema tuba olla midagi muud kui dramaatiline. Viimast lisab asjaolu, et tegemist on ühe toaga suurest majast, kus Peyton suure osa ajast üksinda elab. Lahe näeb välja see tuba- punased seinad, seinatäis plaate, palju isetehtud joonistusi jms.

Seinal olev number on seotud dramaatilise tsitaadiga:
"At this moment, there are 6,470,818,671 people in the world.
And sometimes, all you need is one."

Sheldoni ja Leonardi korter (The Big Bang Theory)
Siin on palju raamatuid (mida pildil väga näha pole), lahe pannihoidja (kuigi panne nad vist iialgi ei kasuta), kataloogikapi moodi kapp (see võib olla ebapraktiline, aga ikkagi on hiigla lahe) jm toredaid detaile. Lisaks kaks magamistuba, mis pole läbikäidavad.

Korter on üsna elanike nägu (vaata või neid koomiksitegelaste kujusid). 

Perekond Formani maja (That 70s Show)
Esiteks: majal on mitu ust ja maja peab asuma vähemalt kolmel korrusel, sest seriaalis näidatakse keldrit, kööki-elutuba ja ülakorrusel olevaid magamistube. Teiseks: see on täis igasugust lahedat nänni (minu isiklik lemmik on riivikujuline köögivalgusti). Kolmandaks: see, et pesumasin asub keldrikorrusel tundub suht hea mõttena- ei unda teine kusagil toa kõrval või köögis.

See tugitool on kole ja lahe samaaegselt.
Ja tšekka keldris olevat lauda!

Solomonide korter (3rd Rock from the Sun)
Selline lahe katusealune ilmselt mitte kuigi suur elamine. Korteri lahedaim osa on katus, mida elanikud rõduna kasutavad ja seal istumas käivad.

Päris huvitav ämblikuvõrgu moodi aken.

Briani korter (Queer as Folk)
Brian on selline tegelane, keda tema sõber tabavalt over the hill club boyks nimetas.  Ehk et poissmees vanuses 30+ mõni aasta, kes päeval teeb oma hästitasustatud tööd ja öösel käib klubitamas, eesmärgiks jaht järjekordsele voodikaaslasele. Tema korter on tema kindlus, millega ta juba kohale meelitatud saagi veelkord pahviks lööb.

Nagu näha, on tegemist suure avatud pinnaga,
kus aukohal on sammastega eraldatud pühamu,
mille sees asub loomulikult magamistuba- minimalistlik ja
hämar.

Gilmore'i tüdrukute maja (Gilmore Girls)
Selles majas pole justkui midagi erilist, aga siin on mitu lihtsat asja, mis mulle meeldivad.
1. Üsna ruumika esiku olemasolu (sest esik on tänapäeva elamistes tihti selline koht, mis kipub ära kaduma, astud õuest kuhugi kööki kohe).
2. Köök on täiesti eraldi ruum (ka see pole uuemates elamistes enam kuigi tavaline).
3. Köögis on kraanikausi taga aken (mingil põhjusel mulle väga meeldib see mõte, et nõusid pestes saab aknast välja vaadata).
3. Üks magamistuba asub esimesel ja teine teisel korrusel - ühest küljest hea inimestele, kes eelistavad privaatsust, teisalt on hea omada magamistube kahel tasandil juhuks, kui sul näiteks jalaluumurd on ja teisele korrusele on jama liikuda.
4. Majal on terrass - mina pole veel ühtegi terrassivastast inimest kohanud.

Vaataja peaks uskuma, et selles majas on köök, elutuba,
2 magamistuba ja 2 vannituba. Minul on ausalt öelda natuke
raskusi- tundub hiigelsuur majakolakas.

Viimaks kõige lahedama detaili eriauhind. See läheb ühele padjale seriaali Brothers and Sisters tegelase Kevini kodust.
Sedasorti iroonia on teretulnud.

Kommentaarid