Otse põhisisu juurde

Illustreeritud unenägu

Lõpuks ometi nägin ka tõelist tuhkatriinu-unenägu. Päris kena peale neid koledaid, mida hunnikutes on olnud. Mul on tunne, et mingi osa oli asjas sellel, et klõpsutasin eile "Bridget Jonesi" mingite kohtade pealt läbi. Aga unenägu ise oli niisiis selline, et mul oli mingi mees, kellega ofkoors meil oli selline igavene kõikevõitev armastus (võib-olla ta oli natuke nagu Daniel Day Lewis filmis "The age of innocence", aga võib-olla polnud ka. Parem vist et mitte). Mingid jamad meil olid, maiteagi mis jamad, igal juhul lõpp oli selline, et tüüp ehitas meile Otepääle maja(natuke nagu "The Notebook"?), sellise kena oru sees oli. Ja hoolimata sellest orust ja Otepääst paistis maja eest ilusti kätte Tigutorn (ja mees oli seega natuke nagu imemees ka). Mina jõudsin siis mingi seltskonnaga sinna maja juurde, seljas Bridgeti kollane kleit (nähtav umbes 2:30 ja edasi), ja avastasin, et mees on meile pulmad korraldanud, rahvas kõik juba majas ja. Nooh, siis oli mul vaja riideid vahetada, mõtlesin veel kiirelt, et ei tea mida panna, kas voodilina ümber tõmmata oleks lahe mõte...Läksin siis maja hoovist välja vist riietumiskohta otsima. Vahepeal toimusid pulmakülaliste lõbustuseks libaetteasted, nõnda et pandi pulmamuusika mängima (see taa-tatadaa) ja siis tulid mingid lambid inimesed hoopis külaliste ette.
Mina aga majahoovist väljastpoolt endale riietumiskohta ei leidnud ja tulin kummimadratsil liueldes tagasi maja juurde. Tee peal vuhisesin mööda Tartu abilinnapeast hariduse ja kultuuri valdkonnas (kes juba ennegi maiteamiks selles unenäos figureeris), kes läks koos mingi teise mehega jooke juurde tooma.
Edasi ei saanudki midagi. Seisin oma kollases kleidis maja ees ja ärkasin üles.

Kommentaarid

T. ütles …
loodetavasti vaatad sa praegu järge, kus muuhulgas Tartu abilinnapea hariduse ja kultuuri valdkonnas jõudis jookidega ikka tagasi. :)
Truffe ütles …
Ei vaadand, ei näinud, mitte midagi ei näinud...
Mailit ütles …
Tavaliselt sellised toredad ja huvitavad ja ilusad unenäod, mida põnevusega vaatad ja oled unes nii huvitunud, et mis edasi saab, lõppevadki kuidagi äkitselt kõige põnevamal hetkel ära. Mul juhtub ka tihtipeale nii.