Otse põhisisu juurde

Veel laadast

Niisiis, sellest küsimustikust, mis üle-eelmises postituses figureerib. Truffe ja tema aeg-ajalt nähtavale ilmuv sõber tänavad kõiki vastajaid. Järgneb väike ülevaade sellest, mis selgus.
  • Peaaegu kõik lugejad sattusid (ja satuvad ka edaspidi, nagu nad ütlesid) siia lehele väga teadlikult (google reader, järjehoidjad või otse aadressiga).
  • Tervelt 10 inimest väitsid, et nemad on mind katsunud. 10 tükki! Kuidagi väga suur number tundub, aga kui üle lugema hakata, siis suudan nad kõik välja mõelda küll. Võib-olla. Veelgi põnevam on see, et 5 vastajat mind sootuks näinud pole.
  • Lemmikosana blogist mainisid pea kõik vastajad postitusi. Eks oleks ka natuke naljakas, kui see nii ei oleks. Postituste kommentaarid said ka 3 häält (mis on rohkem kui muud asjad).
  • Postituste teemadest olid populaarseimad "tähelepanekud" (valis 88%vastanuist), "huumor" (63%), "muusika" (56%), "diip jutt" (56%) ja "kultuuriteemasse kalduvad postitused" (50%). Ja kuidas teste peaaegu mitte keegi ei armasta? Mina nii mõtlesin, et laon neid muudkui siia üles ja on jeejee :P
  • 88% vastanuist on naised ja 94% vanuses 20-30. Üsna üheülbaline värk, aga kes on üllatunud, onju. Elatakse rohkem Lõuna-Eestis (57%), aga ka Põhja-Eestis (29%) ja kusagil vahepeal (14%) või üldse mitte Eestis (7%).
  • Taustapilti hindasid enam-vähem kõik ilusaks. Aga. Nüüd on mul uus taustapilt, mis on tõesti kaunis. Sain selle fotoblogi Phogulum pidajalt ja kummardan peaaegu varvasteni :) (Rubriigi "Joonistavad ja kirjutavad" kaudu saab ka Phogulumi külastada.)

Kommentaarid

Roland ütles …
Kui palju siis üldse vastas? Palju tähtsaid numbreid jätsid välja või olid need liiga isiklikud?
Truffe ütles …
Osa numbreid jätsin sellepärast välja, et asi liiga numbriliseks ei läheks. Vastas kokku 16 vist.
Roland ütles …
Kui liga palju numbreid pole, siis on tegemist korruptsiooniga ehk keegi nihverdab enda kasuks numbreid. Kui on hästi palju numbreid, siis võib olla igav, aga ka huvitavalt täpne :)
Truffe ütles …
Njah. Mulle (numbritega)tabelid tegelt meeldivad, pole viitsinud ainult ammu teha neid.