Otse põhisisu juurde

Pole kutsikaid, pole kelli

Sõitsin bussiga. Pool sõitu oli juba sõidetud, kui märkasin ühte onukest. Vana selline paistis. Äkki vaatas mulle otsa ja oli silmist täiesti noor, siis hakkas mantlinööpide kallal midagi tuustima ja liigutused olid ka noore inimese omad. Ja siis ma ülejäänud sõiduaja muudkui vaatasin salaja tema poole ja kuidagi nii kurb oli, sest tegelikult ta oli 60+.

Miks ma viimasel ajal nii palju suuri koeri näen? Miks keegi oma taksi pissitamas(see sõna loomulikult pühendustega) ei käi, kuidas kõigil äkki mingid lõukoerad on? Vahet pole kas kesklinn, Annelinn, Ülejõe või Karlova, igal pool ainult suured koerad. Mida madalamal majandus, seda kõrgemal maapinnast koerte silmad? (Kaalusin ka varianti "Mida pimedamad tänavad, seda suuremad koerad", aga leht kirjutab, et tartlased pole vähesemat tänavavalgustust tähelegi pannud ja ise ka tõesti pole, nii et see sai välistatud.)

Kommentaarid

lispet ütles …
Sa elad lihtsalt jumala vales kohas! Koli kuskile minu kanti, siin on umbes vähemalt 5-6 taksi ja kutsikad (või need kutsikad on nüüd vist juba suured, aga pea siis uued ei tule :D)