Otse põhisisu juurde

Seks ja linn - 30 päeva väljakutse*

Vaatasin nimelt hiljuti selle seriaali mitmeid osi taaskord (sest mõned aastad polnud juba vaadanud). Ja kui on juba seriaal, siis on kindlasti internetiavarustes olemas ka 30 day challenge

01. Favorite Sex and the City character
- Vist Miranda, sest praeguseks mulle tundub, et tema oli neist seal päriselule kõige lähemal.
02. Favorite Sex and the City season - See on üks neid erakordseid sarju, kus 1.hooaeg on kõige halvem ja edasised on üsna võrdselt head (st viimased hooajad ei vajugi ära nagu tavaliselt). Seega ei teagi. Võib-olla 6.hooaeg?
03. Least favorite Sex and the City character - See Charlotte'i stilistist sõber Anthony käis mulle närvidele tihtilugu.
04. Favorite Sex and the City quote - Mr Bigi kasutatud abso-f***ing-lutely on olnud palju kasutusel ka minul.
05. Favorite Carrie moment - Ilmselt see, kui ta viimases osas oma Carrie-kaelaketi kotivoodri seest üles leidis. Viimase osa värk- kõik on juba niigi emotsionaalseks aetud ja siis lajatatakse mingi tohutu eneseleidmise stseeniga.
06. Favorite Samantha moment - Temal on neid hetki muidugi eriti palju. Meenub see, kui ta mingisse suurde aedviljaauku kukkus või mingit keemilist näokoorimist lasi teha või kui mingi laps talle spagetid näkku viskas. Siin on mõned toredad kohad kokku pandud.
07. Favorite Charlotte moment- Võib-olla see, kui ta Harryga abielluma hakkas ja ajalehes nende pulmade kohta teade ilmus. Charlotte oli sellepärast väga elevil, aga ajalehepildil oli trükimust just tema nina alla sattunud, mispeale ta tõdes: I look like Hitler!
08. Favorite Miranda moment - Võib-olla sellepärast, et tema oli neist seal ehk kõige tagasihoidlikum, elasin talle just kõige rohkem kaasa. Mulle meeldis näiteks see koht, kus üks mees tal lapse nutu peale korterist minema jooksis ja siis Miranda seisis lapse voodi juures ja sai aru, et võib-olla see polegi väga hull, kui nad kahekesi on.
09. Favorite Sex and the City guy - Päriselus mulle meeldiks ilmselt Aidan kõige rohkem, aga seriaalis meeldis Harry.
10. Favorite “relationship” of Samantha’s - Ilmselt see huvitav lugu, mis tal Richardiga oli.
11. Favorite relationship of Carrie’s - Kõige coolim ja lahedam ja ägedam oli tegelikult Bergeriga, aga seal vist oli see probleem, et nad oli liiga sarnased. Ühtlasi Berger meeldis mulle välimuselt Carrie meestest kõige rohkem.
12. Favorite Carrie outfit - Hmm, see on keeruline. Mitte sellepärast, et oleks nii palju neid, mille vahel valida, vaid sellepärast, et ükski võimalik variant ei avalda just niiii suurt muljet. Paneme siis näiteks selle.
13. Favorite husband of Charlotte’s - Harry ikka
14. Favorite relationship of Miranda’s - Viimasel hooajal oli tal näiteks see arstist naabrimees. Nende suhteid muidugi esitletigi väga täiuslikena, sest hiljem oli vaja näidata, kuidas Miranda südames ikka (võib-olla mitte nii täiusliku) Steve'i poole hoidis.
15. A Carrie quote - Me likey (või ka me no-likey)
16. A Samantha quote - Oh come on! See ei näe just välja nagu tohutu tsitaat, aga kui öelda seda nii, nagu tema ütleb, siis on.
17. A Charlotte quote - Kuna tema jaoks oli abiellumine väga tähtis asi, siis sobib misiganes lause, kus sisaldub sõna marry/married, sest noid lauseid ütleb ta eriti emotsionaalsel toonil. Nt Oh my god, you're getting married! või Trey asked me to marry him! Teisalt, kui juba jutt Trey peale läks, siis kindlasti ka Trey can't get it up!
18. A Miranda quote - The only person who should have to pay for your last relationship is the person in your next relationship. Siin on veel mõned päris head.
19. Favorite episode from Season 1 - Seda peab eraldi vaatama, kesse niimoodi peast teab. Võib-olla see osa, kus Charlotte'il on sõltuvus oma väiksest surisevast sõbrast Rabbitist ja kus Stanford Carrie'ga abielluda tahab.
20. Favorite episode from Season 2 - Ehk 2.hooaja viimane osa, kus Samantha teele satub Mr. Too Big ja Mr.Big peab kihluspidu, mille lõpus Carrie talle ütleb: Your girl is lovely Hubble!
21. Favorite episode from Season 3 - Vahest see dramaatiline osa, kus Mr.Bigi naine saab teada, et too salaja Carrie'ga kohtub ja teda mööda treppe taga ajab. Samas osas käib Samantha HIV-testi tegemas, see on humoorikas.
22. Favorite episode from Season 4 - See osa, kus Trey kingib Charlotte'ile cardboard baby. Ma saan aru, et see pole naljakas, aga vaadata on suht naljakas.
23. Favorite episode from Season 5 - See, kus Samantha neckmassager katki läheb ja Charlotte palkab endale Harry lahutusadvokaadiks.
24. Favorite episode from Season 6 - See, kus selgub, et Berger pole oma endise tüdruksõbra suhtes kuigi sõbralikult meelestatud ja telefonile keskmisi sõrmi näitab. Ühtlasi peab peatne juut Charlotte oma viimaseid jõule.
25. Favorite scene from Sex and the City, the movie- Noid filme ma ei tea nii hästi kui sarja. See Carrie uhkete kleitidega koht oli väga uhke.
26. Favorite scene from Sex and the City 2 - Seda, mis siin toimus, ei mäleta eriti üldse.
27. Favorite quote from any of the Sex and the City moviesHappy f***ing Valentine's Day! Samanthalt. Näiteks.
28. Favorite cast picture - Mulle vist meeldib kõige rohkem see lihtne ja lakooniline.


29. Favorite Sex and the City fan made art (video, drawing, whatever!) - Hehe, esmalt meenub alati üks gif (kuigi gifid vist pole otseselt fan art). Aga see on naljakas.
30. Your feelings about Sex and the City - Ma just mõtlesin, et see sari pole väga vananenud. Kui mõelda, et ta algas 17 aastat tagasi ja lõppes juba 11 aastat tagasi, siis on see ju päris ammu, aga teemad pole aktuaalsust kaotanud ja isegi naljadest saab veel aru. See pole veel kaugeltki retrosari.

*hoolimata võimalikust kohmakast kõlast panin pealkirja eesti keeles

Kommentaarid